Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Το βιβλίο της Αλεξανδρουπολίτισσας Άννας Παντελή παρουσιάζεται και στην Αθήνα!

Το βιβλίο της Αλεξανδρουπολίτισσας Άννα Παντελή με τίτλο «Πού να’ σαι» παρουσιάζεται την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Είναι η πρώτη συγγραφική δουλειά της  Άννας Παντελή που τυπώθηκε από τις εκδόσεις ΖΕΝΙΘ και μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους, καθώς η ίδια ζει στον Άβαντα Αλεξανδρούπολης.  

Πρόκειται για περιπέτεια, ενα μυστήριο και μια απρόσμενη εξέλιξη που τάραξε πολλά νερά τρεις δεκαετίες πριν! Είναι μία αληθινή ιστορία που αφορά εξαφάνιση του αδερφού της ηρωίδας, ένα γεγονός που εκτυλίχθηκε στο 1994.  Περιλαμβάνει βέβαια και τις ανάλογες δόσεις μυθοπλασίας που κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την ανάγνωση ώστε να μην θέλεις να αφήσεις το βιβλίο από τα χέρια σου!

Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου έγινε στον Άσσο Κορινθίας, εκεί όπου εκτυλίχθηκε η πραγματική ιστορία.

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, θα γίνει και η πρώτη κυκλοφορία του βιβλίου για το οποίο θα μιλήσουν η κ. Σοφία Κατσίγιαννη και η κ. Κατερίνα Σταμπουλίδου, συγγραφέας. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει ο ηθοποιός κ. Άρης Σταύρου

Η παρουσίαση θα γίνει στο Alsos Lounge Cafe με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Όσο για την Αλεξανδρούπολη, τόπο διαμονής της συγγραφέως, το βιβλίο αναμένεται να παρουσιαστεί από το νέο έτος και μάλιστα τις πρώτες μέρες!

Το αναμένουμε με χαρά και ευχόμαστε στην Άννα να είναι καλοτάξιδο!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη