Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Ορεστιάδας βρέθηκε στο τριήμερο συνέδριο της Κομοτηνής

Επέστρεψε η αποστολή του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Ορεστιάδας από το τριήμερο συνέδριο της Κομοτηνής όπου διοργανώθηκε από το αντίστοιχο δημοτικό συμβούλιο, ως η εθνική πρωτεύουσα νεολαίας 2024 καλώντας σε συνάντηση τα συμβουλίων νέων Ελλάδος παρουσία της υπουργού Κοινωνικής συνοχής και Οικογένειας κυρίας Σοφίας Ζαχαράκη.

Ως αποτέλεσμα αυτού αποδέχθηκε, ότι καταλυτικό ρόλο θα παίξει το Δημοτικό συμβούλιο νέων του Δήμου Ορεστιάδας στις εξαγγελίες καταπολέμησης του δημογραφικού αποτελώντας τον δίαυλο επικοινωνίας για κίνητρα τόσο στους νέους που μένουν στον Δήμο και μπορούν να ενημερωθούν όσο και σε νέους ανά τη  χώρα που καλούνται να έρθουν να ζήσουν στο βορειότερο μέρος του Έβρου στη  πρώτη πόλη της χώρας και της Ευρώπης.

Παράλληλα αναγνωρίστηκε από το σύνολο των παρόντων η δυναμική και σοβαρότητα του θεσμικού μας οργάνου καθώς και η σωστή πολιτική που έχουνε χάραξη στα θέματα των νέων παρόλο που η πόλη μας απέχει από τα κέντρα αποφάσεων.

Στην αποστολή συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΔΣΝΟ κύριος Χρήστος Α. Μουταφίδης,  η Γενική Γραμματέας του συμβουλίου κυρία Αναστασία Μαρίνα Σταθοπούλου και η Εκπρόσωπος Τύπου αυτού κυρία Ιωάννα Μουμτζίδου.



Facebook
Twitter
WhatsApp
Email