Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Το ζεύγος Αραμπατζή, που δώρισε 100.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, επισκέφθηκε η ΠτΔ

Τον Παναγιώτη Αραμπατζή και τη σύζυγό του Σωτηρία, ηλικίας 94 και 92 χρονών αντίστοιχα, επισκέφθηκε στο σπίτι τους, στο χωριό Μάνη Διδυμοτείχου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Έβρο.

Το ζεύγος Αραμπατζή τον περασμένο Νοέμβριο είχε δωρίσει 100.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, ποσό που αξιοποιήθηκε από το νοσοκομείο για την απόκτηση ενός οχήματος μεταφοράς ασθενών ΑΜΕΑ και την προμήθεια εξοπλισμού.

Στη συζήτηση που ακολούθησε η κυρία Σακελλαροπούλου, αφού επεσήμανε πως ήταν επιθυμία της να τους ευχαριστήσει και από κοντά, εξήρε τη χειρονομία τους, η οποία, όπως τόνισε, αποτελεί παράδειγμα για όλους μας.

“Αυτό που κάνατε είναι πολύ σημαντικό, η προσφορά σας είναι παράδειγμα για όλους μας και ήρθα να σας ευχαριστήσω από κοντά”, είπε στους δύο ηλικιωμένους η κ. Σακελλαροπούλου.

“Η παρουσία σας εδώ μας δίνει χαρά και ελπίδα, μας δίνει ζωή”, της είπαν ο κύριος και η κυρία Αραμπατζή οι οποίοι τόνισαν πως τη δωρεά την έκαναν για το καλό όλων.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη