Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Το Μουσείο Μετάξης γιορτάζει τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς με μία εκπαιδευτική δράση για παιδιά

Το Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί συμμετέχει στον φετινό εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΗΠΚ), με θέμα «Κληρονομιά ανοιχτή σε όλους», συνδιοργανώνοντας, με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, εκπαιδευτική δράση για παιδιά.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου (ώρες 18:30-20:30) πραγματοποιείται η δράση για παιδιά, ηλικίας 7 έως 14 ετών, με τίτλο «Συνάντησέ με στο Μουσείο»,με την εκπαιδευτικό/χορογράφο Κωνσταντίνα Βασιλειάδου. Στόχος της δράσης είναι να γνωρίσουν οι μικροί φίλοι τις πολιτιστικές ομορφιές του τόπου τους.

Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 25540 23700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

*Στο πλαίσιο του εορτασμού των ΕΗΠΚ, στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό σε όλα τα Μουσεία του Δικτύου ΠΙΟΠ. Το ίδιο διάστημα οι επισκέπτες όλων των Μουσείων ΠΙΟΠ, θα έχουν έκπτωση 10% στα είδη των πωλητηρίων.

**Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email