Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Το μπουρίνι έφερε την πτώση δέντρου στην Αλεξανδρούπολη (+photos)

Ο άστατος καιρός έφερε προβλήματα στην Αλεξανδρούπολη.

Πιο συγκεκριμένα από τις 11:30 το πρωί θυελλώδεις άνεμοι και αργότερα ισχυρή βροχόπτωση έπληξαν σχεδόν όλη την πόλη και την ευρύτερη περιοχή.

Το μπουρίνι αυτό δημιούργησε αρκετά θέματα, μεταξύ των οποίων και το δέντρο που έπεσε στην οδό Ζαρίφη. Το δέντρο ουσιαστικά κόπηκε στα δύο όπως μπορείτε να διακρίνετε και στις παρακάτω φωτογραφίες του focustonevro.gr, ενώ ευτυχώς την ώρα που αυτό συνέβη δεν περνούσε κανένας από το πεζοδρόμιο και δεν υπήρξαν υλικές ζημιές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα ή στο εστιατόριο που βρίσκεται κοντά.

Αμέσως έφτασε στο σημείο περιπολικό της αστυνομίας και λίγα λεπτά αργότερα όχημα της πυροσβεστικής, οι άνδρες της οποίας με ηλεκτρικό πριόνι έκοψαν τους κορμούς που είχαν μείνει μετέωροι από την πτώση ώστε αυτοί να πέσουν στο έδαφος και να μην υπάρχει κίνδυνος να χτυπήσει κάποιος.

Στο σημείο βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου της Αλεξανδρούπολης Ηλίας Δαστερίδης ο οποίος μάλιστα είχε και συζήτηση με κάτοικο που του τόνισε ότι το συγκεκριμένο δέντρο θα έπρεπε να είχε κοπεί νωρίτερα καθώς ήταν ξερό και πως το είχε αναφέρει στις αρμόδιες υπηρεσίες. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η καταιγίδα ήταν πολύ ισχυρή και μένει να φανεί αν προκάλεσε και άλλες ζημιές και πόσο μεγάλες και σε άλλα σημεία του Δήμου.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη