Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Το νέο τουριστικό site της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου είναι εδώ! visitalexandroupoli.gr

Η σημερινή ημερομηνία είναι κομβική, αναφορικά με την άρση μίας σειράς μέτρων που οδηγούν την κοινωνία σταδιακά στην επόμενη μέρα. Βασικό σημείο αναφοράς είναι η έναρξη της τουριστικής περιόδου όπως αυτή ανακοινώθηκε μέσα από την άρση των μέτρων. Με αυτήν την αφορμή σας παρουσιάζουμε το νέο τουριστικό site της Αλεξανδρούπολης που έρχεται να προβάλλει την Αλεξανδρούπολη αλλά και ολόκληρο τον Έβρο. www.visitalexandroupoli.gr

Σε ένα εύχρηστο και ευχάριστο περιβάλλον μπορεί κανείς να αναζητήσει και να βρει σημεία ενδιαφέροντος που μπορεί να επισκεφθεί αλλά και προτάσεις διαμονής, διασκέδασης και εξόδου. Χαρακτηριστικό του νέου αυτού τουριστικού site είναι η ειδική αναφορά σε επιλογές και ολοκληρωμένες προτάσεις τριημέρου που μπορεί να βρει ο επισκέπτης, οι εκδρομές γύρω από την Αλεξανδρούπολη σε όλο το μήκος του Έβρου αλλά και ειδική αναφορά στην Σαμοθράκη που αποτελεί έναν ιδιαίτερο προορισμό. Στο visitalexandroupoli.gr έχει γίνει μία προσπάθεια καταγραφής αξιοθέατων και σημείων ενδιαφέροντος τα οποία εμπλουτίζονται καθημερινά.

Στόχος του site, η όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου και η παροχή πληροφόρησης για τον επισκέπτη ώστε πριν φτάσει στον προορισμό του να γνωρίζει και να είναι ενημερωμένος με χρήσιμες πληροφορίες που θα κάνουν την διαμονή του ακόμη πιο εύκολη και ευχάριστη.

Επισκεφθείτε το site μπαίνοντας στο www.visitalexandroupoli.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email