Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Το τραγούδι του KOMon Party παρουσίασε ο Σύλλογος Εβριτών του Νομού Ροδόπης

Το τραγούδι του KOMon Party έδωσε στη δημοσιότητα ο Σύλλογος Εβριτών ν.Ροδόπης ενόψει των τριήμερων εορτασμών που έπονται την εβδομάδα που μας έρχεται. Πρόκειται για ένα τραγούδι «ταυτόσημο» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του KOMon Party, το οποίο είναι αποτέλεσμα μιας ομαδικής προσπάθειας του χωροδιακού τμήματος του Συλλόγου Εβριτών “Evrites Choir”, με στίχους γεμάτους κέφι, ρυθμό , μουσική που ξεσηκώνει και μια εκτέλεση στα χρώματα του καρναβαλιού, μια διασκευή του τραγουδιού «Pepas» του Farruko, ντυμένη με τα χρώματα της Κομοτηνής.

Το μιξάζ έκανε ο Θωμάς Αραμπατζής, ενώ η ηχογράφηση έγινε στην Μουσική Σχολή «ΘΡΑΚΕΣ».

Αναφορικά με την δημιουργία του τραγουδιού ο Σύλλογος Εβριτών κάνει μία σύντομη αναδρομή στην ιδέα της δημιουργίας ενός «ξεχωριστού τρόπου ξεφαντώματος» στην Κομοτηνή που ξεκίνησε πριν από οκτώ χρόνια.

«Τι πιο καλύτερο από ένα αποκριάτικο party!! Βράδυ με φώτα, μουσική, κέφι. Να δώσει το στίγμα της η πόλη, στον χάρτη της διασκέδασης. Μοναδικό και πρωτοπόρο» αναφέρουν τονίζοντας πως «το concept ολοκληρώθηκε δίνοντας του όνομα, λογότυπο και ταυτότητα. Kom on party!!!».

«Ποιοί θα ήταν οι καλύτεροι συνοδοιπόροι; Μα φυσικά οι υπέροχοι Trelacademy. Το 2016 με ελάχιστα δικά τους μέσα, αλλά με πρωτόγονο ενθουσιασμό το party ξεκίνησε!! Από μια ιδέα έγινε πλέον θεσμός» αναφέρουν τονίζοντας πως έλλειπε κάτι που θα έδινε το στίγμα της όλης προσπάθειας που φέτος υλοποιήθηκε με το τραγούδι αυτό.

Ακούστε το και όπως αναφέρουν στο επίλογό τους «ελάτε όλοι να διασκεδάσουμε στο 6ο Kom on party!!! Καλή Αποκριά».



ΠΗΓΗ: paratiritis-news.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email