Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Το υποβρύχιο ΠΟΝΤΟΣ S119 στο Θρακικό Πέλαγος (photo)

Το προηγμένης τεχνολογίας υποβρύχιο ΠΟΝΤΟΣ S119 βρέθηκε την Κυριακή να πλέει στο Θρακικό Πέλαγος και λίγο έξω από την Σαμοθράκη. Όσοι βρέθηκαν στο λιμάνι της Καμαριώτισσας είχαν την ευκαιρία να το δούνε, ενώ ο Δήμαρχος του νησιού πλησίασε ακόμη πιο κοντά δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες από αυτές που δεν βλέπουμε συχνά!

«Καλώς ήρθες ΥΒ “ΠΟΝΤΟΣ”. Επισκεφθήκαμε μαζί με τον αντιδήμαρχο κύριο Κυλίμο Ν., τον Αντιπλοίαρχο κύριο Γ. Καλαϊτζίδη διοικητή του ΠΝ, και με τη  συνδρομή του πλωτού σκάφους του ΛΣ 1070, στον θαλάσσιο χώρο ανοιχτά της Καμαριώτισσας το συγκεκριμένο υποβρύχιο» τονίζει ο Δήμαρχος Σαμοθράκης, Νίκος Γαλατούμος.

«Μια επίσκεψη που μας γεμίζει με υπερηφάνεια, συγκίνηση αλλά και με αίσθημα  ασφάλειας απέναντι στις προκλήσεις των γειτόνων! Είναι οι ακούραστοι άγγελοι των θαλάσσιων συνόρων μας τα οποία είναι αδιαπραγμάτευτα. Σας ευχαριστούμε πολύ και σας οφείλουμε πολλά! Εύχομαι καλή συνέχεια στο πολύ σημαντικό και δύσκολο έργο σας. Τέλος να ευχαριστήσω τον διοικητή του λιμενικού τμήματος του νησιού κύριο Μ. Μαργαρίτη, καθώς και τον καπετάνιο του πλωτού σκάφους κύριο Γ. Βαδικόλια για την συνδρομή τους σε αυτή την επίσκεψη» προσθέτει ο Δήμαρχος. 

Το υποβρύχιο ΠΟΝΤΟΣ S119 στο Θρακικό Πέλαγος [ΦΩΤΟ]
Το υποβρύχιο ΠΟΝΤΟΣ S119 στο Θρακικό Πέλαγος [ΦΩΤΟ]
Το υποβρύχιο ΠΟΝΤΟΣ S119 στο Θρακικό Πέλαγος [ΦΩΤΟ]
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη