Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Το «Χάραμα στη θάλασσα» φιλοξένησε την σεφ Ντίνα Νικολάου σε εκδήλωση για το ελληνικό ρύζι

Το τελευταίο Masterclass πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αλεξανδρούπολη από την εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων στο χώρο της εστίασης Chef Stories παρουσία της Rice Chef Ambassador Ντίνα Νικολάου, η οποία βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στο γνωστό εστιατόριο «Χάραμα στη θάλασσα», στο πλαίσιο του προγράμματος EURICE Sustainable Rice.

Το εστιατόριο Χάραμα στη θάλασσα , κυριολεκτικά δίπλα στη θάλασσα, με άπλετη θέα, πανέμορφη σάλα και άριστο εξοπλισμό υπέδειξε υψηλού επιπέδου φιλοξενία στους καλεσμένους. Την εκδήλωση τίμησαν πολλοί τοπικοί επαγγελματίες σεφ, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι μέσων.

Τα πιάτα με ρύζι που μαγείρεψε ζωντανά η Ντίνα Νικολάου ήταν:

• Ριζοσαλάτα με μανιτάρια και σπαράγγια

• Πιλάφι με αρνάκι

• Πουτίγκα ρυζιού

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε στους παριστάμενους η βιώσιμη πτυχή της καλλιέργειας ρυζιού στην Ελλάδα, αλλά και η διατροφική αξία και ασφάλεια του τροφίμου.

Το πρόγραμμα με τον διακριτικό τίτλο EURICE, υλοποιείται από την Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη Θεσσαλονίκης Α.Ε. (ΕΑΣΘ) και το Consejo Regulador de la DOP Arroz de Valencia (Ρυθμιστική Αρχή του ρυζιού ΠΟΠ Βαλένθια).

Εκτελεστικός φορέας του προγράμματος είναι η Novacert Itd, η μεγαλύτερη εταιρεία συμβούλων με εξειδίκευση στον αγροπεριβαλλοντικό τομέα και τον κλάδο των τροφίμων, η οποία ανέθεσε τη διοργάνωση των εκδηλώσεων στην Ελλάδα.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email