Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

«Το 666 στη Λ.Α.Φ. Αλεξανδρούπολης» – Με χιούμορ υποδέχθηκαν το νέο μηχάνημα θερμομέτρησης στην Λέσχη Αξιωματικών

Του Ηλία Προύφα

“Το 666 στη ΛΑΦ Αλεξανδρούπολης”. Αυτό ανέφερε χαριτολογώντας φίλος αναγνώστης του kranosgr, όταν είδε το νέο υπερσύγχρονο μηχάνημα θερμομέτρησης, στη λέσχη αξιωματικών της Εβρίτικης Πρωτεύουσας.

Και μόνο που χρειάζεται να βάλεις για θερμομέτρηση τον καρπό ή το μέτωπο έμπροσθεν του μηχανήματος, όπου σύμφωνα με διάφορες διηγήσεις θα είναι και τα σημεία του τσιπαρίσματος ή αλλιώς του “χαράγματος του αντίχριστου”, πυροδότησε όπως ήταν φυσικό και αστεία σενάρια, όπου με αρκετή δόση χιούμορ, για να σπάσει η βαριά ατμόσφαιρα των τελευταίων μηνών από την καραντίνα, έκαναν λόγο περί του ερχομού του…Αντίχριστου, από τη ΛΑΦ Αλεξανδρούπολης.

Βέβαια όλα αυτά με αρκετή δόση χιούμορ, γιατί πηγαίνοντας στα σοβαρά αυτό που μπορεί να “προσάψει” κανείς για τη ΛΑΦ Αλεξανδρούπολης, είναι ότι αποτελεί μια από τις ασφαλέστερες λέσχες αξιωματικών, όσον αφορά τα μέτρα αντιμετώπισης και μετάδοσης του κορωνοϊού.

Από το καλοκαίρι είχαμε φιλοξενήσει αρκετά άρθρα στο kranosgr, με φωτογραφικό υλικό για τα αντί- covid 19 μέτρα προστασίας, τα οποία τηρούνται στο ακέραιο.

Δεν είναι τυχαίο, ότι η ΛΑΦ Αλεξανδρούπολης, είχε ελάχιστα κρούσματα κορωνοϊού σε στελέχη και οπλίτες, παρά το γεγονός ότι για ένα διάστημα στον Έβρο, υπήρχε μεγάλη έξαρση.

Το νέο υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό μηχάνημα που προμηθεύτηκε η διοίκηση, θα αυξήσει περαιτέρω την προστασία στελεχών, οπλιτών και δικαιούχων θαμώνων, περιορίζοντας με ακρίβεια τα πιθανά κρούσματα.

Πηγή: kranosgr.com

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη