Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Το Night Santa Run έρχεται στην Αλεξανδρούπολη!

Μετά το 1ο διαδικτυακό (λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων) Santa Run που πραγματοποιήθηκε πέρυσι, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στο Night Santa Run, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 18.30 με σημείο εκκίνησης το selfie point #AXD στην παραλιακή λεωφόρο.

Η δράση έχει και φιλανθρωπικό σκοπό καθώς οι συμμετέχοντες μπορούν εφόσον το επιθυμούν, να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας (ιδανικά ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο (1 λίτρου), ζάχαρη, ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, γάλα εβαπορέ, αλεύρι), τα οποία θα παραδοθούν μέσω του Φιλανθρωπικού Συλλόγου ΜΕΡΙΜΝΑ σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Σημείο αφετηρίας του Night Santa Run είναι το σημείο #AXD στην παραλιακή. Ακολούθως η διαδρομή με κατεύθυνση προς τον Φάρο και κατέβασμα από τη ράμπα στη νέα παραλιακή ζώνη φτάνει μέχρι τον Άγιο Εύπλου, επιστροφή μέσα από το λιμάνι, ανέβασμα από την ανηφόρα της οδού Κύπρου στο λιμάνι και επιστροφή στο σημείο #AXD.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής το κόκκινο σκουφάκι του Άη Βασίλη και η καλή διάθεση! Χριστουγεννιάτικα κεράσματα, χορευτικά και εορταστικές μελωδίες από τη Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου θα περιμένουν τους συμμετέχοντες στο σημείο τερματισμού!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη