Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Τραγωδία στον Έβρο: Τα συλλυπητήρια Μητσοτάκη-Τσίπρα για την απώλεια του αρχιπυροσβέστη

Τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του αρχιπυροσβέστη Ιωάννη Ζαφειρόπουλου, που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος, εξέφρασαν τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Ο 46χρονος πυροσβέστης επέβαινε στο υπηρεσιακό του όχημα όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο στον Απαλό Έβρου και εντοπίστηκε νεκρός στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος».

Ο Ιωάννης Ζαφειρόπουλος ήταν πατέρας τριών παιδιών με πολλά χρόνια στο Σώμα, ενώ διέμενε στην Αλεξανδρούπολη και η καταγωγή του ήταν από το Πραγγί Διδυμοτείχου

«Η απώλεια του πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να βοηθήσει μαθητές που κινδύνευαν, μας γεμίζει θλίψη. Η σκέψη όλων είναι με την οικογένειά του, συμπαραστάτης της οποίας θα βρεθεί η Πολιτεία. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια», έγραψε στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε:

«Ο Αρχιπυροσβέστης Ιωάννης Ζαφειρόπουλος έχασε τη ζωή του ενώ επιχειρούσε να διασώσει μικρούς μαθητές από τις πλημμύρες στον Έβρο. Η αφοσίωσή του στο καθήκον, μας συγκλονίζει. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους & τους συναδέλφους του».

Πηγή: reader.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη