Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Τρείς μαθήτριες του 6ου Πειραματικού Γυμνασίου Αλεξ/πολης διακρίθηκαν σε διαγωνισμό γλώσσας και ορθογραφίας

Στην επόμενη φάση του διαγωνισμού γλώσσας και ορθογραφίας περνάνε τρείς μαθήτριες του 6ου Πειραματικού Γυμνασίου Αλεξ/πολης, αφού κατάφεραν να φέρουν αξιόλογες βαθμολογίες στον 7ο Πανέβριο διασχολικό διαγωνισμό.

«Σημαντική διάκριση για το 6ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης: Τρεις μαθήτριες μας διακρίθηκαν στον 7ο Πανέβριο διασχολικό διαγωνισμό γλώσσας και ορθογραφίας για τις καλύτερες βαθμολογικές αποδόσεις τους: Η Μανωλοπούλου Αγγελική (Α3) απέσπασε το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού, η Πασχαλάκη Ειρήνη (Β2) κατέλαβε την τέταρτη θέση και η Σπυριδοπούλου Χρυσή (Γ4) τη δέκατη θέση. Οι τρεις μαθήτριες του σχολείου μας διακρίθηκαν για τις λαμπρές επιδόσεις τους, καθώς κατέλαβαν θέσεις ανάμεσα στους δέκα πρώτους διακριθέντες μαθητές. Η Β΄ φάση του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023, διοργανώθηκε από το 1ο «Λεονταρίδειο» Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φιλολόγων Νομού Έβρου.

Υπερήφανη ολόκληρη η σχολική κοινότητα του γυμνασίου μας για τις διακρίσεις των μαθητριών μας τους εύχεται πάντοτε να κατακτούν τους προσωπικούς στόχους τους και άοκνα να μελετούν την μητρική γλώσσα τους, την ελληνική.»

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη