Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Τρείς νεκροί σε 12 ώρες σε τροχαία δυστυχήματα στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Τρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε δύο τροχαία δυστυχήματα που συνέβησαν σε λιγότερο από 12 ώρες στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Το πρώτο τροχαίο προκλήθηκε στο ύψος της παραλίας του Οφρυνίου όπου έχασαν τη ζωή τους δύο ηλικιωμένοι και το δεύτερο στην Ξάνθη με νεκρό έναν 48χρονο άντρα.

Πιο αναλυτικά, για τα δύο τροχαία δυστυχήματα, η αστυνομία αναφέρει:

48χρονος νεκρός στην Ξάνθη

Τη Δευτέρα 27-6-2022 και ώρα 06.00΄, στην Ξάνθη, Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε ρείθρο πεζοδρομίου και στη συνέχεια σε δέντρο και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.  Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

2 νεκροί σε σύγκρουση με φορτηγό στην παραλία Οφρυνίου

Την Κυριακή 26-6-2022 και ώρα 19.10΄στην Εθνική οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης (παραλία Οφρυνίου), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 79χρονος ημεδαπός και επέβαινε 72χρονη ημεδαπή, συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο (επικαθήμενο), που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 79χρονου και της 72χρονης. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη