Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Τροχαίο “de ja vu” στην Αλεξανδρούπολη, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στο συγκεκριμένο σημείο

“De ja vu” στα γαλλικά σημαίνει το συναίσθημα ότι έχω ξανά βιώσει την κατάσταση που βιώνω αυτή τη στιγμή. Κάτι ανάλογο ισχύει και με το τροχαίο ατύχημα που καταγράφηκε σήμερα (5/7) στις 4 το απόγευμα στα φανάρια του καταστήματος “Metro” στην Αλεξανδρούπολη.

Το σημερινό τροχαίο δεν είχε θύματα παρά μόνο υλικές ζημιές όταν συγκρούστηκαν το άσπρο και το μπλε αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες. Ωστόσο, η συχνότητα που στο συγκεκριμένο σημείο λαμβάνουν χώρα τροχαία είναι μεγάλη.

Πολλές φορές οι οδηγοί είτε βιάζονται και παραβιάζουν το φανάρι από τον παράδρομο για τον κεντρικό, είτε περνούν με κόκκινο από τον κεντρικό παραβιάζοντας εκείνο το φανάρι. Η κατάληξη είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση είναι αρκετές φορές η ίδια. Επίσης, στο συγκεκριμένο σημείο όπως αναφέρουν και κάτοικοι, από τους παράδρομους για να βγεις στον κεντρικό ανάβουν ταυτόχρονα τα φανάρια, ενώ από τον παράδρομο για το φανάρι πριν βγεις για τον κεντρικό, αναβοσβήνει πορτοκάλι. Εκεί πολλοί περνούν χωρίς να σιγουρευτούν ότι δεν διέρχεται από τον κεντρικό κάποιο αυτοκίνητο.

Όπως και να έχει πάντως απαιτείται λοιπόν ιδιαίτερη προσοχή και πολλαπλό “τσεκάρισμα” του δρόμου.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email