Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Τυχερό: Έκκληση για οικονομική βοήθεια κάνει η πληγείσα οικογένεια από την πρόσφατη πυρκαγιά η οποία κόστισε την ζωή του πατέρα

Με ανάρτηση της κας Ειρήνης Δαρούση σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποιείται η περιπέτεια που βιώνει τις τελευταίες εβδομάδες η οικογένεια της με την έλλειψη στέγης μετά από την ολοσχερή καταστροφή της από το ξέσπασμα πυρκαγιάς.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την οικογένεια που έχασε πριν λίγες εβδομάδες τον πατέρα της, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στην οικία και από την οποία σώθηκαν πηδώντας από το πρώτο όροφο η μάνα και η άλλη κόρη. Παρά τις επίμονες προσπάθειες τους αυτές δεν κατάφεραν να διασώσουν και τον κατάκοιτο πατέρα τους.

Η Ειρήνη Δαρούση ευχαριστεί όλους όσους συμπαρίστανται στην οικογένεια απευθύνοντας παράλληλα έκκληση για οικονομική βοήθεια σε όποιον-αν επιθυμεί να συνδράμει προκειμένου η οικογένεια να ξαναφτιάξει το σπίτι της.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμος Σουφλίου προτίθεται στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού του Συμβουλίου να εγκρίνει μια οικονομική βοήθεια προς την πληγείσα οικογένεια.

Διαβάστε παρακάτω το πλήρες περιεχόμενο της ανάρτησης της Ειρήνης Δαρούση:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη