Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Τ. Θεοδωρικάκος σε Β.Μαυρίδη: «Ακούω την τοπική κοινωνία» για το ΠΡΟΚΕΚΑ

Συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης. Θέμα αποτέλεσε η ενδεχόμενη επέκταση του ΠΡΟΚΕΚΑ στο Φυλάκιο. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ανέφερε: «Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας έθεσε στον κ. Υπουργό αναλυτικά τα θέματα που απασχολούν τους δημότες του Δήμου Ορεστιάδας και είναι αρμοδιότητας του Υπουργείου του.
Στη συνάντηση αυτή, επιβεβαιώθηκε το άριστο επίπεδο συνεργασίας του Δήμου Ορεστιάδας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Ο κ. Υπουργός επιβεβαίωσε την ξεκάθαρη θέση της Κυβέρνησης όσον αφορά στην συνεργασία της με τις τοπικές κοινωνίες και αύριο θα προβεί σε ανακοινώσεις».  

Η συνάντηση του Βασίλη Μαυρίδη με τον Τάκη Θεοδωρικάκο προηγήθηκε της συνεδρίασης της διαρκούς επιτροπής εθνικής άμυνας και εξωτερικών υποθέσεων.  Στη συνεδρίαση ο κ. Θεοδωρικάκος έκλεισε το θέμα της αύξησης της χωρητικότητας του ΠΡΟΚΕΚΑ, βάζοντας ουσιαστικά τέλος σε όσα είχε υποστηρίξει πριν από λίγες μέρες ο υπουργός μετανάστευσης και ασύλου Νότης Μηταράκης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email