Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Υγραέρια Γούργουλας: Όλες οι οικιακές και επαγγελματικές λύσεις στον χώρο του υγραερίου

Η επιχείρηση ΥΓΡΑΕΡΙΑ ΓΟΥΡΓΟΥΛΑΣ είναι κοντά σας και αυτόν τον χειμώνα. Με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, ποικιλία προϊόντων και τις καλύτερες τιμές της αγοράς, σας περιμένουν στον χώρο τους ή έρχονται στον δικό σας λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και ασφάλειας λόγω πανδημίας covid-19.


Στο κατάστημα που βρίσκεται Σηλυβρίας 21 και Ελ. Φιλιππίδη ΓΩΝΙΑ, θα βρείτε ποικιλία προϊόντων: σόμπες και θερμαντικά όλων των τύπων, θερμάστρες εξωτερικού χώρου, συσκευές για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Επιπλέον, παρέχονται θερμάστρες εξωτερικού χώρου για όλες τις επιχειρήσεις (μανιτάρια, φλόγες μέσω χρησιδανείου), ενώ πραγματοποιούνται διανομές όλων των τύπων φιαλών (από 3kg έως 25kg) για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση: κουζίνες και λέβητες θέρμανσης.


Η επιχείρηση ΥΓΡΑΕΡΙΑ ΓΟΥΡΓΟΥΛΑΣ δραστηριοποιείται 10 χρόνια στον κλάδο του υγραερίου. Είναι επίσημος αντιπρόσωπος της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ αλλά και της ανερχόμενης ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ENERGY, η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε οικιακούς καταναλωτές και επαγγελματίες, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Τηλέφωνο: 25510 27041 & 6932 377 405

Facebook: Υγραέριο Γούργουλας

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη