Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών: Η κατασκευή της Ανατολικής Περιφερειακής Οδού Αλεξανδρούπολης έχει στόχο την ενίσχυση των αναπτυξιακών προοπτικών του λιμανιού

Σε ειδική ανάρτηση προχώρησε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, νωρίτερα σήμερα, αναφερόμενο στην κατασκευή της Ανατολικής Περιφερειακής Οδού Αλεξανδρούπολης, που όπως τόνισε το Υπουργείο έχει σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό για την ενίσχυση των αναπτυξιακών προοπτικών του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης αλλά και την βελτίωση του οδικού δικτύου της περιοχής.

Το Υπουργείο Υποδομών αναγνωρίζει λοιπόν, ότι ο λιμένας Αλεξανδρούπολης έχει τις δυνατότητες για να γίνει ένας οικονομικός και ενεργειακός κόμβος στις Νοτιοανατολικές περιοχές της Ευρώπης.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Η κατασκευή της Ανατολικής Περιφερειακής Οδού Αλεξανδρούπολης έχει κεντρική θέση στο σχεδιασμό μας με στόχο την ενίσχυση των αναπτυξιακών προοπτικών του λιμανιού αλλά και τη γενικότερη βελτίωση της οδικής ασφάλειας του δικτύου της περιοχής.

Ο λιμένας Αλεξανδρούπολης έχει τη δυνατότητα να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Νοτιοανατολική Ευρώπη ως οικονομικός και ενεργειακός κόμβος.

Δημιουργούμε λοιπόν τις προϋποθέσεις, ώστε το όραμα αυτό να γίνει πραγματικότητα.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη