Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Υπόθεση της Αγγελικής Νικολούλη «ακουμπάει» τη Σαμοθράκη

Μέχρι τη Σαμοθράκη φτάνει η υπόθεση που φιλοξένησε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη Φως στο Τούνελ την Παρασκευή. Ένας άνδρας αναζήτησε τη μητέρα του αλλά και τον αδερφό του που είχε δοθεί για υιοθεσία σε οικογένεια στη Σαμοθράκη.

Διαβάστε τι γράφει για την υπόθεση το anikolouli.gr

Σε ηλικία μόλις 40 ημερών η γυναίκα που τον έφερε στη ζωή, αναγκάστηκε να τον δώσει στην οικογένεια που τον μεγάλωσε και τον σπούδασε.

Είναι η οικογένεια του Κωνσταντίνου Σάββα που δεν ζει πια και της Μαρίας Λουίζας  Βέσια, ιταλικής καταγωγής. Η συνάντηση με τη βιολογική μητέρα έγινε τον Απρίλιο του 1980 στην Ελευθερούπολη Καβάλας.  Σύμφωνα με όσα θυμάται η θετή του μητέρα, η βιολογική του μάνα είχε τουρκικό όνομα, ήταν γύρω στα 26, μικροκαμωμένη, καστανόξανθη και εργαζόταν εκείνη την χρονική περίοδο σε κτήματα με καπνά. Ο βιολογικός πατέρας ήταν ο ιδιοκτήτης αυτών των κτημάτων. Σύμφωνα πάντα με αυτή την μαρτυρία, η βιολογική μητέρα είχε δώσει άλλο ένα παιδί για υιοθεσία σε οικογένεια της Σαμοθράκης. Μάλιστα, είχε αφήσει και  ιδιόχειρο σημείωμα με το όνομά της,  αλλά λίγο καιρό μετά ο θετός πατέρας του Πάολο το κατέστρεψε.

Η μητέρα του αν ζει, θα είναι σήμερα περίπου 66 χρόνων.

Στις φωτογραφίες που βλέπετε, είναι τα ρούχα που φορούσε  όταν η μητέρα του τον παρέδωσε  στους ανθρώπους που θα γίνονταν οι θετοί γονείς του και ο Πάολο σήμερα.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη