Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Φέρες: Διακινητής προσπάθησε να διαφύγει με επικίνδυνους ελιγμούς και στη συνέχεια πεζός

Ένας διακινητής συνελήφθη στην περιοχή των Φερών ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τρείς μη νόμιμους μετανάστες. Αρχικά επιχείρησε να διαφύγει το αυτοκίνητο κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς και στη συνέχεια κατέβηκε και προσπάθησε να φύγει πεζός. Συγκεκριμένα:

Συνελήφθη την Δευτέρα το πρωί, σε αγροτική οδό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίο προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει.

Επιπλέον στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για το παραπάνω όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 7-7-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την  προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη