Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Φέρες: Οικοτεχνία Γιαννακίδη, Μια “γλυκιά” οικοτεχνία όσο και τα προϊόντα της.

Η οργανωμένη καλλιέργεια της ροδιάς ξεκίνησε περίπου το 2010 . Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γεννηθεί στην οικογένεια Γιαννακίδη η λαχτάρα και η επιθυμία να ασχοληθεί με την καλλιέργεια αυτού του  προϊόντος . Έτσι δημιουργήθηκε η οικοτεχνία Γιαννακίδη στις Φέρες η οποία ασχολείται με προϊόντα που έχουν ως βάση τους αποκλειστικά το ρόδι.

Τα προϊόντα που παράγονται είναι ο φρεσκοστημένος χυμός ροδιού, οι μαρμελάδες καθώς και τα αγαπημένα μας και φημισμένα λουκούμια, τα οποία με την προσθήκη και άλλων υλικών όπως αμύγδαλο, φιστίκι, βατόμουρο και μαστίχα Χίου, συντελούν στη δημιουργία νόστιμων γλυκισμάτων.

Η θρεπτική αξία του ροδιού σε συνδυασμό με τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής όλης της σειράς των προϊόντων δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που κάνει τον καταναλωτή να γνωρίσει το ρόδι, να το  δοκιμάσει σε διαφορετικές γευστικές μορφές, να αναγνωρίσει την αξία του και τέλος να το βάλει στην καθημερινότητά του. 

Ο δημιουργός και ακούραστος εργάτης αυτής της ιδέας ο Γιάννης Γιαννακίδης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δημιουργούμε τις πιο γλυκές στιγμές απόλαυσης μέσα από μια σειρά επιλεγμένων ελληνικών γεύσεων, μεταφέρουμε με μεράκι και τέχνη αγαπημένες και εκλεκτές γεύσεις από το χθες στο σήμερα».

Στην πορεία αυτή, η οικοτεχνία  Γιαννακίδη με την δουλειά και το αποτέλεσμα που έχει πετύχει έχει κερδίσει την αγάπη και την αναγνώριση του κόσμου, όχι μόνο της περιοχής αλλά και ολόκληρης της Ελλάδος. Τα προϊόντα της Οικοτεχνίας Γιαννακίδη έχουν κατακτήσει όλη την Ελλάδα αφού ταξιδεύουν παντού με κάθε τρόπο. Η συμμετοχή των ανθρώπων της Οικοτεχνίας  σε πανελλήνιες εκθέσεις όπως η ΔΕΘ, EXPOTROF, κ.τ.λ. είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν  γνωστά τα προϊόντα σε όλη την Ελλάδα αλλά και να προσθέσει εμπειρίες στη δημιουργία νέων γεύσεων και ιδεών.

Τα προϊόντα της Οικοτεχνίας Γιαννακίδη θα τα βρείτε στις Λαϊκές Αγορές του νομού Έβρου καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στον Έβρο αλλά και σε άλλες περιοχές της χώραςΜπορείτε επίσης να παραγγείλετε τα προϊόντα σας και να σας αποσταλούν. Για παραγγελίας και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την οικοτεχνία Γιαννακίδη επικοινωνήστε με τους ανθρώπους της οικοτεχνίας στο τηλέφωνο 6944717812.    

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη