Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Φοβερό αγωνιστικό Σαββατοκύριακο για τους αθλητές του Εθνικού στο πινγκ πονγκ σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Στο τουρνουά της σειράς ETTU Youth Series στην Τσεχία συμμετείχε η αθλήτρια του Εθνικού, Άννα Μήτκα. Το τουρνουά ήταν υψηλού επιπέδου, καθώς συμμετείχαν πολλοί αθλητές από χώρες που ανήκουν στις παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος. Η ελπιδοφόρα αθλήτρια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης πέτυχε συνολικά 6 ατομικές νίκες, ενώ έχασε για λίγο την είσοδο της στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά.

Παράλληλα με το τουρνουά στην Τσεχία, υπήρξε και άλλη αγωνιστική δράση στην οποία η ομάδα του Εθνικού συμμετείχε μαζικά. Στο 2ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της χρονιάς, που διοργανώθηκε στην πόλη της Κοζάνης, είχε μεγάλη παρουσία με 6 αθλητές.

Στην κατηγορία των παίδων, ο Ραφαήλ Νούλας αφού απέδωσε εξαιρετικά καθόλη τη διάρκεια των αγώνων, έφτασε μέχρι τον τελικό της κατηγορίας, όπου ηττήθηκε οριακά με σκορ 3-2 και κατέκτησε τη 2η θέση! Ο Κωνσταντίνος Ιορδανίδης αποδίδοντας ουσιαστικό πινγκ πονγκ κατέκτησε την 9η θέση, καθώς μπήκε στην 16άδα του τουρνουά και μετέπειτα κέρδισε και τους 3 αγώνες κατάταξης που έδωσε! Ο Δημήτρης Κουρτίδης έχασε οριακά την είσοδο στους 16 καλύτερους της κατηγορίας, ενώ μετά αρκέστηκε στην 17η θέση. Οι Γιάννης Πιτσούλης και Αλέξανδρος Δρόπουλος παρότι δεν κατάφεραν να προχωρήσουν από τον όμιλο, στην συνέχεια στο ταμπλό consolation έκαναν πολλούς αγώνες και πέτυχαν καλά αποτελέσματα.

Στην κατηγορία των παμπαίδων ο Νίκος Γεωργίου, ο οποίος είχε εξαιρετική παρουσία πέτυχε 3 νίκες σε 6 αγώνες στο τουρνουά.

Στο “πάγκο” των αθλητών βρέθηκαν ο προπονητής Παύλος Τελόπουλος, ο αθλητής της ανδρικής ομάδας Νικηφόρος Μύρος και ο αρχηγός αποστολής Δημήτρης Κυραδενίδης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη