Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Χρηματοδοτείται και μετατρέπεται σε Πρότυπο Κέντρο Τεχνολογίας το παλιό Δημοτικό Σχολείο Καστανεών

Μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη είδε σήμερα Πέμπτη 18/11 το φως της δημοσιότητας, μέσα από σχετική ενημέρωση του δημάρχου Ορεστιάδας.

Όπως λοιπόν έκανε γνωστό ο Βασίλης Μαυρίδης, το αίτημα που είχε κατατεθεί στην Κυβέρνηση για εξασφάλιση χρηματοδότησης για προμήθεια σημαντικών ποσοτήτων ηλεκτρολογικού υλικού για τη μετατροπή του παλιού Δημοτικού Σχολείου Καστανεών σε Πρότυπο Κέντρο Τεχνολογίας, έγινε δεκτό!

Μάλιστα, ο δήμαρχος Ορεστιάδας, στην ανακοίνωση του ευχαριστεί και την Υφυπουργό Τουρισμού και τον Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα.

Αναλυτικά ο κ. Μαυρίδης αναφέρει:

Ο Δήμος Ορεστιάδας ευχαριστεί θερμά την Υφυπουργό Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη και τον Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου κ. Δημητριάδη Γρηγόρη για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας για εξασφάλιση χρηματοδότησης για προμήθεια σημαντικών ποσοτήτων ηλεκτρολογικού υλικού για τη μετατροπή του Δημοτικού Σχολείου Καστανεών σε Πρότυπο Κέντρο Τεχνολογίας.

Το διαχρονικό και ειλικρινές ενδιαφέρον της κας Ζαχαράκη και του κουΔημητριάδη, μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για αναβάθμιση των δομών του Δήμου μας, προς όφελος της τοπική κοινωνίας.

Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας

Μαυρίδης Βασίλειος

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη