Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Χρυσοχοΐδης από Έβρο: Τίποτα το έκτακτο, μας ανησυχεί μόνο η ασφάλεια μας

Στον Έβρο μετέβη σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παράλληλα με την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή με περίπου 400 αστυνομικούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Ο Υπουργός συναντήθηκε στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου με τον Αντιπεριφερειάρχη Δ. Πέτροβιτς. Στο πρόγραμμα του περιλαμβάνεται περιοδεία στη συνοριακή γραμμή του Έβρου.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης μετά τη συνάντηση με τον Δημήτρη Πέτροβιτς δήλωσε ότι δεν είναι πια είδηση το να επισκέπτεται τον Έβρο.

“Εδώ χτυπάει η καρδιά της πατρίδας, εδώ δυλάσσονται σύνορα. Χρειάζεται διαρκής επαγρύπνιση”

Ο υπουργός τόνισε ότι δεν επιτρέπεται καμία ολιγωρία και ότι με εντολή του πρωθυπουργού υλοποιείται ένα σχέδιο με ψυχραιμία. Δεν υπάρχει τίποτα το έκτακτο διευκρίνισε, αλλά “μας ανησυχεί η ασφάλεια μας“.

Ακόμη αναφέρθηκε στην επαναφορά στον Έβρο 400 αστυνομικών οι οποιοι θα αντικατασταθούν τον Σεπτέμβριο όταν θα εχουν εκπαιδευτεί οι 400 νέοι συνοριοφύλακες. Συμπλήρωσε ότι η καθυστέρηση στην εκπαίδευση τους οφείλεται στην πανδημία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Πέτροβιτς δήλωσε ότι η συνάντηση ήταν τεχνική παρουσία και μηχανικών της Περιφέρειας για το θέμα της κατασκευής του φράχτη. Στόχος είναι να γίνει ένα έργο ισχυρό, πρόσθεσε.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη