Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Χρυσοχοΐδης: Εξήγγειλε την πρόσληψη 800 επιπλέον συνοριοφυλάκων

Μέσω ανάρτησης του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς γνωστοποιήθηκε η εξαγγελία πρόσληψης επιπλέον 800 συνοριοφυλάκων του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος επισκέπτεται σήμερα τον Έβρο.

Η ανακοίνωση έγινε στο Δημοτικό Κατάστημα Φερών, όπου ο Υπουργός αργότερα θα βρεθεί στις περιοχές στο νότιο τμήμα του νομού όπου θα ανεγερθεί ο νέος φράχτης αποτροπής παράνομης εισόδους μεταναστών στην χώρα.

Διαβάστε το περιεχόμενο της ανάρτησης του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου:

https://www.facebook.com/petrovitsgr/posts/10223701755792222

Για την εξαγγελία προχώρησε σε δήλωση και ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Δερμεντζόπουλος, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

«Από την πρώτη στιγμή και με την ολοκλήρωση της προηγούμενης προκήρυξης των 400 συνοριοφυλάκων, είχα μεταφέρει αρκετές φορές και δημοσίως στον Υπουργό την ανάγκη να προκηρυχθούν και νέες θέσεις. Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση χαιρετίζω λοιπόν σήμερα την εξαγγελία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη πως άμεσος στόχος της κυβέρνησης είναι η πρόσληψη 800 νέων συνοριοφυλάκων για τον Έβρο. Ο Υπουργός εφαρμόζει πλήρως την πρόθεση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για ενίσχυση της φύλαξης των συνόρων μας». 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email