Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Χ. Γιαλαμάς: «Οι ροές παράτυπων μεταναστών αυξάνονται, αλλά κάποιοι έμειναν στο έπος των Καστανεών»

Την αγανάκτηση του για τα όσα συμβαίνουν στα σύνορα και τα όσα αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση, μοιράστηκε μέσα από τα social media ο Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, «οι ροές των μη νόμιμων μεταναστών αυξάνονται και κάποιοι έχουν μείνει στο έπος των Καστανεών», ενώ καλεί την Κυβέρνηση να πάρει τολμηρές αποφάσεις που θα καταστείλουν την διέλευση των διακινητών.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

“Χωρίς σταματημό, τεράστια αύξηση των ροών καθημερινά πλέον. Οι συλλήψεις συνεχίζονται, ο αγώνας μας γίνεται με πολύ μεγάλο κόπο αλλά δυστυχώς μερικοί έχουν μένει στο Έπος των Καστανιών…

Αν δεν παρθούν τολμηρές αποφάσεις για την φύλαξη των συνόρων της πατρίδας μας θα συνεχίζουν να επικρατούν οι εγκληματίες διακινητες..

ΥΓ 1Τουλάχιστον όσοι εκ των Αθηνών κάνετε επίσκεψη στον Έβρο μας μην δηλώνετε ότι ο Έβρος είναι στην καρδιά σας με φωτογραφίες μπροστά από Φράχτες..

ΥΓ 2 Στόλος νέων οχημάτων μετά από πολλά χρόνια ήρθε στις Υπηρεσίες μας αλλά τώρα τα μετακινείτε και αυτά σε αεροδρόμια…”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email