Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Χ. Δερμεντζόπουλος: Συνάντηση με Γ. Οικονόμου και Π. Καλακίκο για θέματα που αφορούν το Σουφλί

Συνάντηση πραγματοποίησε ο βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος με τον Υφυππουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και τον Δήμαρχο Σουφλίου. Κατά την συνάντηση κύρια θέματα συζήτησης ήταν οι πληρωμές των ενταγμένων ιδιωτικών και δημόσιων έργων, η επιπλέον διάθεση χρημάτων και για τη Σαμοθράκη, καθώς και οι αγροτικές υποδομές.

Δείτε την ανάρτηση του βουλευτή Έβρου:

Σε συνέχεια προηγούμενης τηλεδιάσκεψης, πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γιάννη Οικονόμου και τον Δήμαρχο Σουφλίου, Παναγιώτη Καλακίκο.

Συζητήσαμε:

  • Για την πρόοδο του ζητήματος της εξάλειψης της απαίτησης για λήψη εγγυητικής, προκειμένου να πραγματοποιούνται οι πληρωμές των ενταγμένων ιδιωτικών και δημοσίων έργων, που αφορά την υλοποίηση του Υπομέτρου 19.2 «Στήριξη για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της στρατηγικής ΤΑΠΤοΚ» του Μέτρου 19 «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων, (ΤΑΠΤοΚ) του ΠΑΑ 2014-2020»
  • Επιπλέον διάθεση χρημάτων που αφορούν και τη Σαμοθράκη και εντάσσονται στην προκήρυξη του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αλιεία & Θάλασσα 2014 -2020»
  • Θέματα που αφορούν την υλοποίηση αγροτικών υποδομών
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη