Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Ψήφισμα του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου για την απώλεια του Γεώργιου Μπουγιούκα

Τη μεγάλη οδύνη του, για την απώλεια του Ομότιμου Καθηγητή Καρδιοχειρουργικής του Τμήματος Ιατρικής Σχολής ΔΠΘ, Γεώργιου Μπουγιούκα εκφράζει με ψήφισμά του το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου. Ο Γεώργιος Μπουγιούκας υπήρξε  μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου από το 1998 έως και το 2015 οπότε και αφυπηρέτησε.

Το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση  στην οικογένεια  και τους οικείους του εκλιπόντος και να κατατεθούν χρήματα στο “Σύλλογο Προσωπικού και Φίλων Καρδιοχειρουργικής Κλινικής ΔΠΘ – «ΓΑΛΗΝΟΣ» αντί στεφάνου.

Το ψήφισμα του Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου

Το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, εκφράζει τη μεγάλη οδύνη του, για την απώλεια του Ομότιμου Καθηγητή Καρδιοχειρουργικής του Τμήματος Ιατρικής Σχολής ΔΠΘ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑ.

Ο Γεώργιος Μπουγιούκας υπήρξε  μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου από το 1998 έως και το 2015, οπότε και αφυπηρέτησε. Επίσης είχε διατελέσει μέλος του ΔΣ του ΙΣΕ.   

Μετά την απόκτηση του τίτλου της ειδικότητάς του, συνέχισε την καριέρα στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη και το 2000 ίδρυσε την Καρδιοχειρουργική κλινική του ΠΓΝΑ.

Για το έργο του τιμήθηκε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, με τον τίτλο του Άρχοντα Ακτουάριου. Ήταν  Ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Προσωπικού και Φίλων Καρδιοχειρουργικής Κλινικής ΔΠΘ «ΓΑΛΗΝΟΣ».

Έχαιρε της βαθιάς εκτίμησης και αγάπης  των συναδέλφων του  και  όλων όσων τον γνώριζαν.

Σε όλη του την επιστημονική και επαγγελματική διαδρομή ήταν παράδειγμα προς μίμηση.

 Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει την Παρασκευή 10 Μαΐου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Ντεπώ Θεσσαλονίκης, στις 5:15 μ.μ.

Εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ως ελάχιστο δείγμα τιμής για την επιστημονική και κοινωνική προσφορά του, το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου ομόφωνα αποφάσισε :

  • Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση  στην οικογένεια  και τους οικείους του.
  • Κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας,  αντί στεφάνου να κατατεθούν χρήματα στο “Σύλλογο Προσωπικού και Φίλων Καρδιοχειρουργικής Κλινικής ΔΠΘ – «ΓΑΛΗΝΟΣ».
  • Το παρόν ψήφισμα να αναρτηθεί στο διαδίκτυο και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

Με τιμή

Για το ΔΣ του ΙΣΕ

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                                                              ΒΑΛΚΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη