Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Όλγα Γκούβερ: “Δεν απάντησε ποτέ σε έγγραφο μας, ούτε καν στο τηλέφωνο, ο κ. Βουρδόλης”

«Εξαφανισμένος» παραμένει ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλεξανδρούπολης Θεόδωρος Βουρδόλης για τους ανθρώπους του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης ακόμα και μετά το Δελτίο Τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα από το τμήμα βόλεϊ σχετικά με την μείωση των προπονήσεων αλλά και τις ώρες των προπονήσεων που δόθηκαν στους πρωταθλητές βόλεϊ του Εθνικού.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MAXIMUM FM και στον Δ. Κολιο, η έφορος του τμήματος βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κ. Όλγα Γκούβερ, έκανε γνωστό ότι παρά τις προσπάθειες που κάνουν από τις 20 Αυγούστου να επικοινωνήσουν με τον Αντιδήμαρχο κ. Βουρδόλη δεν κατέστη δυνατό.

Το αρχικό αίτημα της ομάδας ήταν να υπάρξει αλλαγή του ωραρίου των προπονήσεων μετά από 3 χρόνια, ώστε οι αθλητές και ταυτόχρονα μαθητές να μην επιστρέφουν τα μεσάνυχτα στο σπίτι τους, ωστόσο η απάντηση που δόθηκε με βάση τον προγραμματισμό των ομάδων στο κλειστό γυμναστήριο του ΚΕΓΕ από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού ήταν όχι μόνο το ίδιο ωράριο, 10:30-12:00 το βράδυ, αλλά και μία προπόνηση λιγότερη σε σχέση με πέρυσι.

Έκτοτε, όπως αναφέρει η κ. Γκούβερ στον MAXIMUM FM, ξεκίνησε μία προσπάθεια επικοινωνίας του Πρόεδρου του ΜΓΣ του Εθνικού με τον Αντιδήμαρχο, από τις 20 Αυγούστου, ωστόσο οι κλήσεις δεν απαντήθηκαν ποτέ.

Και η έφορος του τμήματος βόλει επισκέφτηκε το γραφείο του, αλλά ο ίδιος απουσίαζε και παρά το γεγονός ότι άφησε μήνυμα για άμεση επικοινωνία, αυτό δεν συνέβη έως και σήμερα.

Η κ. Γκούβερ στη συνέντευξή της κάνει λόγο για προσβλητική μεταχείριση και απαξίωση, αφού ο κ. Βουρδόλης ούτε στο τηλέφωνο απαντά, ούτε στο γραφείο τον βρίσκουν αλλά ούτε και στο νέο έγγραφο που του απέστειλαν έχει απαντήσει.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη