Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Όλο και περισσότερους φίλους κερδίζει η νέα συνήθεια του αυτοκινούμενου Bar από το Σουφλί

Πριν από περίπου ένα χρόνο ξεκίνησε να πραγματοποιείται η πρωτότυπη και επιτυχημένη ιδέα 2 επιχειρηματιών από το Σουφλί που φαίνεται να προσελκύει όλο και περισσότερους ευχαριστημένους πελάτες!

Το BarVan είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο αυτοκινούμενο Bar, που δημιουργήθηκε για όλους εσάς που θέλετε να δώσετε μια ξεχωριστή νότα στις εκδηλώσεις σας για να εντυπωσιάσετε και να μείνουν σε όλους αξέχαστες. Μπορεί να μεταφερθεί σε οποιοδήποτε κλειστό η ανοιχτό χώρο και να καλύψει μεγάλο αριθμό καλεσμένων, τηρώντας πάντα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το BarVan μπορεί να προσαρμοστεί για οποιαδήποτε περίσταση: γαμήλια δεξίωση, βάφτιση, εγκαίνια μαγαζιού και όποιο άλλο event θέλετε, προσφέροντας επαγγελματικά cocktails, soft drinks και alcohol free drinks. Η επιλογή του menu μπορεί κάθε φορά να αλλάξει σύμφωνα με το ύφος της εκδήλωσης και τις γευστικές σας προτιμήσεις.

Αν θέλετε κι εσείς να δώσετε ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό στιλ στα event σας μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 6936716390 & 6944758015

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη