Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Όταν οι νέοι άνθρωποι δεν το βάζουν κάτω! Η εταιρεία Άρωμα Έβρου θα ταξιδέψει σε 4 χώρες της Ευρώπης!

Ακόμα μία επιχειρηματική κίνηση από νέους ανθρώπους της ακριτικής μας περιοχής, δίνει ελπίδα και ανοίγει τους ορίζοντες, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας. Μία επιχείρηση που ιδρύθηκε εν μέσω πανδημίας από νέους ανθρώπους που πίστεψαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και όπως φαίνεται τα κατάφεραν καθώς η εταιρεία Άρωμα Έβρου πρόκειται να ταξιδέψει σε τέσσερις χώρες της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, η ελληνική εταιρεία Άρωμα Έβρου με έδρα την Νέα Ορεστιάδα ταξιδεύει μέσω του διακρατικού προγράμματος Integrural- Erasmus+ σε τέσσερις χώρες της Ευρώπης μέσα από δράσεις ομιλίες και παρουσιάσεις στα πλαίσια της ενίσχυσης επιχειρηματικότητας των νέων σε τοπικές κοινότητες της Ευρώπης.

Από την θέση λοιπόν του εκπαιδευτή οι εκπρόσωποι της εταιρείας θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με νέους ανθρώπους από την Ιταλία, Πορτογαλία, Γαλλία και Ελλάδα δίνοντας το κίνητρο για το νεανικό επιχειρείν στον πρωτογενή τομέα.

Μεγάλη λοιπόν τιμή και ευκαιρία για την περιοχή του Έβρου να αναβαθμίσει το Brand Name της περιοχής μέσα από αυτή την δράση ανοίγοντας τους δρόμους για νέες διακρατικές συνεργασίες με αντίστοιχες περιοχές.

Οι επιχειρήσεις ΆΡΩΜΑ ΈΒΡΟΥ δημιουργήθηκαν εν μέσω πανδημίας το 2020 μετά από χρόνια έρευνας καταλήγοντας στη σύσταση της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησής καθώς και της Οικοτεχνίας.

Σκοπός αυτών είναι η δημιουργία προϊόντων προστιθέμενης αξίας, παράγωγα της καλλιέργειας λεβάντας, ενώ παράλληλα αξιοποιούν προγράμματα εκπαίδευσης αλλά και του εναλλακτικού τουρισμού πάνω στον πρωτογενή τομέα.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email