Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ώρα για ταβέρνα, ώρα για Μάσα Σούρα

Ήρθε λοιπόν η ώρα… να επιστρέψουμε στα αγαπημένα μας στέκια. Όλα είναι έτοιμα για να απολαύσουμε το καλοκαίρι με αγαπημένα μεζεδάκια. Το καλύτερο μέρος της πόλης λοιπόν μας περιμένει και μαζί η Ταβέρνα Μάσα Σούρα!

Στην Αλεξανδρούπολη, εκεί που η μεγάλη στροφή αποκαλύπτει την ομορφιά του απέραντου γαλάζιου…

Η ταβέρνα Μάσα Σούρα υποδέχεται τους πελάτες του με ευγένεια και ασφάλεια  ενώ  το προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει με χαμόγελο κάθε του επιθυμία.

Στον υπέροχο εξωτερικό του χώρο, έχετε στο πιάτο τη μοναδική  θέα της  θάλασσας και το νησί της Σαμοθράκης.

Θα   απολαύσετε ολόφρεσκα και νόστιμα θαλασσινά μαγειρεμένα με ποικίλους τρόπους από έμπειρους  Chef γνώστες του είδους .

Απίστευτες  γευστικές προτάσεις, παραδοσιακές και gourmet  για όλα τα γούστα αφήνουν κατάπληκτο τον πελάτη που σίγουρα θα το ξαναεπισκεφτεί.

Γεύση,  παράδοση ποιότητα και φαντασία  σερβίρονται  σε μερίδες νόστιμες και  χορταστικές !

Ανοίγοντας το μενού του καταστήματος  είναι σίγουρο πως θα θέλετε να τα δοκιμάσετε όλα. Μια μεγάλη ποικιλία επιλογών σας προσκαλεί σ ένα ταξίδι στις γεύσεις της Μεσογείου και όχι μόνο.

Κι αν ρίξετε μια ματιά στα γύρω τραπέζια είναι βέβαιο πως η χαρά και η ικανοποίηση των υπολοίπων πελατών είναι η καλύτερη εγγύηση  πως το αποτέλεσμα των επιλογών τους ξεπέρασε όλες  τις προσδοκίες τους .

Ενώ  οι τιμές είναι με μια λέξη ..καταπληκτικές  !!

Η ταβέρνα ΜΑΣΑ ΣΟΥΡΑ βρίσκεται  πολλά χρόνια στο χώρο της γαστρονομίας  και αυτό δεν είναι τυχαίο σε μια εποχή που όλα εξελίσσονται.

Ακολουθεί την εξέλιξη εμπλουτίζοντας τις επιλογές σας με ακόμη πιο νόστιμα πιάτα χωρίς να χάνει στιγμή την ποιότητα,  τη γεύση αλλά και τις μεγάλες εντυπωσιακές μερίδες του!

Αν θέλετε λοιπόν να γευτείτε το πιο φρέσκο ψάρι και εξαιρετικά  θαλασσινά μαγειρεμένα με ποικίλους και ευφάνταστους   τρόπους , γεμάτα ποιότητα και νοστιμιά η ταβέρνα ΜΑΣΑ ΣΟΥΡΑ είναι ο προορισμός που αναζητάτε .

ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΣΑ ΣΟΥΡΑ: Aπολλωνιάδος 38 Αλεξανδρούπολη, τηλ.2251036052

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη