1η Σεπτεμβρίου 1821 – 1η Σεπτεμβρίου 2021: Το ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης και η ταινία “Πέντε”

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Περήφανος δηλώνει ένας από τους παραγωγούς της κινηματογραφικής ταινίας “Πέντε” και μέλος του του Πολιτιστικού Συλλόγου «Εκκίνηση», που έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας, για την συμμετοχή του στο συγκεκριμένο project. Ο Γιώργος Σιμσίρης με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιράζεται τις δικές του ευχές και σκέψεις για την σημερινή ημέρα που σηματοδοτεί τα διακόσια χρόνια από το ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

1η Σεπτεμβρίου 1821 – 1η Σεπτεμβρίου 2021.

Διακόσια χρόνια από το ολοκαύτωμα και την σφαγή της Σαμοθράκης! Διακόσια χρόνια από την προσφορά της Θράκης στην εθνική Επανάσταση!

Μείναμε πιστοί στην υπόσχεση που δώσαμε πριν από 4 χρόνια, δηλαδή να δημιουργήσουμε μια ιστορική κινηματογραφική ταινία η οποία θα γνωστοποιήσει την άγνωστη θυσία του θρακικού ελληνισμού και την συμβολή του τόπου μας στον Αγώνα για την Ελευθερία.

Το καλύτερο μνημόσυνο που θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε, για αυτές τις αδικοχαμένες ψυχές, είναι η δημιουργία μιάς κινηματογραφικής παραγωγής η οποία θα φτάσει στα πέρατα της γής για να μάθουν όλοι πως “κι εμείς ξεσηκωθήκαμε“!!

Προσωπικά νιώθω υπερήφανος που σε αυτό το “μνημόσυνο” της ιδιαίτερής μας πατρίδας, εκτός αγαπημένων φίλων και συγγενών, συμβάλλουν δυναμικά και οι δυο μου γιοί!

Χρόνια πολλά Θράκη!!!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin