Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

”10 κανόνες του Διαδικτύου’ για γονείς και μαθητές του 5ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης

Ενημερωτική ημερίδα για τους 10 κανόνες του διαδικτύου διοργανώνεται στο 5ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης, σε μία προσπάθεια ενημέρωσης τόσο των μαθητών όσο και των γονιών τους. Αναλυτικά:

Το 5ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης -στο πλαίσιο δράσης που στόχο έχει αφενός να καλλιεργήσει μια στενή και εποικοδομητική συνεργασία του σχολείου με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών, κι αφετέρου να υποστηρίξει, μέσω σχετικής ενημέρωσης, την από κοινού αντιμετώπιση ζητημάτων που απασχολούν γονείς και εκπαιδευτικούς αναφορικά με τους/τις εφήβους – διοργανώνει την 4η κατά σειρά ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ”10 κανόνες του Διαδικτύου”.

Η ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 17/3/2023, και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης.

Εισηγητές θα είναι ο κύριος Εμμανουήλ Σφακιανάκης (Αντιστράτηγος ε.α ΕΛΑΣ, Ιδρυτής και Πρόεδρος Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSIi), Eιδικός Ερευνητής- Αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων, Ιδρυτής του τμήματος Ηλεκτρονικής Δίωξης της ΕΛΑΣ, Yποψήφιος Διδάκτωρ Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά) και η κυρία Kαλλιόπη Ιωάννου (Λέκτορας Εγκληματολογίας και Εγκληματολογικής Ψυχολογίας στο ICPS College και στο UCLAN University, Διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSIi)).

Η ημερίδα απευθύνεται τόσο σε μαθητές, όσο και στους γονείς & κηδεμόνες τους. Στο τέλος της παρουσίασης οι ομιλητές θα απαντήσουν σε απορίες που ενδεχομένως έχουν οι συμμετέχοντες/ουσες.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη