Σάββατο 18 Μαΐου 2024

1258 οι θέσεις για νέους εισακτέους στις σχολές του Έβρου

Καθορίστηκε με απόφαση της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων ο αριθμός εισακτέων σπουδαστών στις Σχολές, τα Τμήματα και τις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.), των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών (Α.Ε.Α.), των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.Τ.Ε.) και της ΑΣΠΑΙΤΕ .

Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας δεν υπάρχει καμία μεταβολή, σε σχέση με πέρυσι, στον αριθμό εισακτέων για τα έξι πανεπιστημιακά τμήματα του Δ. Π. Θ., που λειτουργούν σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα.

Όπως και το 2022, για το τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας ανακοινώθηκαν 200 εισακτέοι, για το Τμήμα Δασολογίας 180, για το Τμήμα Επιστημών Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία Αλεξανδρούπολης 238, για την Ιατρική 135, για τη Μοριακή Βιολογία και Γενετική 137 και για το Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης 240.

Αμετάβλητος και ο αριθμός των εισακτέων για το παράρτημα της Νοσηλευτικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου, που λειτουργεί στο Διδυμότειχο, για το οποίο ανακοινώθηκαν 128 εισακτέοι.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ Ορεστιάδας

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη