Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Δήμος Διδυμοτείχου: Ευχαριστούμε το ΚΤΕΛ Έβρου – Ανέλαβε ατελώς την μεταφορά δημοτών για εμβολιασμό από το Διδυμότειχου στο Σουφλί.

Για άλλη μία φορά το ΚΤΕΛ Έβρου δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο και στηρίζει τους συντοπίτες μας. Αυτή τη φορά έρχεται να καλύψει κενά από την διαδικασία εμβολιασμού έτσι όπως αυτή δρομολογήθηκε από το υπουργείο υγείας.

Πιο συγκεκριμένα και με δεδομένο ότι θα πρέπει να μετακινηθούν δημότες από το Διδυμότειχο στο Σουφλί σε απόσταση αρκετών χιλιόμετρων για να φτάσουν στα εμβολιαστικά κέντρα που έχει ορίσει το υπουργείο Υγείας, το ΚΤΕΛ Έβρου έρχεται να καλύψει αυτή την ανάγκη εκτελώντας τα δρομολόγια και αναλαμβάνοντας το κόστος.

Την εξαιρετική αυτή η ενέργεια στήριξης γνωστοποίησε ο Δήμος Διδυμοτείχου με την παρακάτω ανακοίνωση.

«Την Τρίτη στις 10:30πμ, όχημα του ΚΤΕΛ Έβρου θα πραγματοποιήσει  δρομολόγιο με προορισμό το Κέντρο Υγείας Σουφλίου. Σκοπός του δρομολογίου είναι ηεξυπηρέτηση των δημοτών που αδυνατούν να μεταβούν στο εμβολιαστικό κέντρο, με ιδία μέσα.

Οι δημότες που χρήζουν υποστήριξης για τη μετάβαση, κατόπιν επικοινωνίας με τον Δήμο Διδυμοτείχου μπορούν να προσέρχονται στο Δημαρχείο Διδυμοτείχου, ώστε να μεταβούν στο ΚΥΣ. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας για την υποστήριξη μετάβασης: 6983395005 

Ο Δήμος Διδυμοτείχου θα ήθελε να ευχαριστήσει το ΚΤΕΛ Έβρου για την ευγενική του χειρονομία. Το ΚΤΕΛ Έβρου ανταποκρίθηκε άμεσα, δίνοντας λύση στο ζήτημα  της μετακίνησης δημοτών που αντιμετωπίζουν δυσκολία μετάβασης με ιδία μέσα, αναλαμβάνοντας την εκτέλεση και το κόστος της μεταφοράς.»

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email