Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Η πρώτη αναμόρφωση του προϋπολογισμού και η χρηματοδότηση του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου δεσπόζουν στα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου

Συνεδριάζει την Δευτέρα 8, Μαρτίου το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης στις τρεις το μεσημέρι.
Από τα 10 θέματα που υπάρχουν στην ημερήσια διάταξη ενδιαφέρον παρουσιάζουν, το 10ο θέμα που αφορά την έγκριση της πρώτης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2021 ενώ νωρίτερα στο 9ο θέμα θα προηγηθεί η έγκριση του πίνακα οφειλών του οικονομικού έτους του 2020 του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Τα δύο αυτά θέματα συνδέονται και ενδιαφέρουν άμεσα όσους έχουν να λαμβάνουν από τον Δήμο χρήματα από έργα ή υπηρεσίες που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο έτος.

Στο ίδιο συμβούλιο θα συζητηθεί και η έγκριση 2ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Αλεξανδρούπολης, έτους 2021 που περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων και την ανέγερση του νέου κλειστού γυμναστηρίου ένα έργο που ξεκίνησε με την χρηματοδότηση από τον αείμνηστο Γιώργο Παυλίδη, μελετήθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή και παίρνει σάρκα και οστά με την εγγραφή του στο τεχνικό πρόγραμμα και στον προϋπολογισμό.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 7,2 εκατ. €.

Δείτε τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου.

[pdfjs-viewer viewer_width=0 viewer_height=800 url=https://focustonevro.gr/wp-content/uploads/2021/03/ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-Δ.Σ.-4η.pdf download=true print=true fullscreen=false fullscreen_target=false fullscreen_text=”on” zoom=0 search_term=”” ]
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email