Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

ΔΕΥΑΑ: Ανακοίνωσε ελαφρύνσεις για τους καταναλωτές σε Νίψα και Λουτρά

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Α. (αρ.απφ 18/01-02-2021) αποφάσισε ομόφωνα, μετά από εισήγηση του Δημάρχου και Προέδρου της ΔΕΥΑΑ τα εξής:

Κατά την εκκαθαριστική περίοδο του 2021, οι καταναλωτές των οικισμών Νίψας και Λουτρών, θα χρεωθούν τόσα κυβικά νερού, όσα ήταν καταγεγραμμένα κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους (2020). Στην περίπτωση που ο μετρητής τους έχει καταγράψει λιγότερη κατανάλωση από εκείνη του 2020, τότε θα χρεωθούν την μικρότερη κατανάλωση.

Αυτό γίνεται, διότι οι κάτοικοι των περιοχών αυτών επλήγησαν από τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα της 12ης Ιανουαρίου 2021 και ταλαιπωρήθηκαν με το να μην τους παρέχεται υδροδότηση από το δίκτυο της ΔΕΥΑΑ αφενός, αφετέρου επειδή οι ιδιοκτησίες τους γέμισαν με λασπόνερα και θα χρειαστούν μεγάλες ποσότητες νερού για να τις καθαρίσουν.

Αντίστοιχες ενέργειες και ελαφρύνσεις ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική που ισχύει για κάθε οικισμό του Δήμου μας, δρομολογούνται για όσους συνδημότες από όλες τις Δημοτικές Ενότητες, ταλαιπωρήθηκαν λόγω των πλημμυρικών φαινομένων.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη