Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Ξύπνησαν μνήμες οι παλαίμαχοι Αλεξανδρούπολης και ΠΑΟΚ στον μεταξύ τους αγώνα (photos)

Στο γήπεδο “Φώτης Κοσμάς” στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκαν τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ όπου αντιμετώπισαν τους παλαίμαχους της Αλεξανδρούπολης σε φιλικό αγώνα.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Αλεξανδρούπολης και ο Δήμος, ενώ στο τέλος ακολούθησε βράβευση των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών που τίμησαν διαχρονικά το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενοι από παιδιά της Ακαδημίας του Ποντιακού. Αθλητές των τμημάτων Κ8 και Κ10 είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές, να κάνουν είσοδο μαζί τους στον αγωνιστικό χώρο, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να ακούσουν χρήσιμες συμβουλές από προσωπικότητες που τίμησαν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Επιπλέον είχαν τη χαρά πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου να παίξουν τα ίδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να φύγουν στο τέλος χαρούμενα από την πολύ όμορφη εμπειρία.

Ακολούθησε γεύμα σε γνωστή παραλιακή ταβέρνα της πόλης όπου έγιναν βραβεύσεις, ενώ οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ δώρισαν και φανέλα της ομάδας στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Δείτε φωτογραφίες:

ΠΗΓΗ: sportaddict.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email