Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Με ανοιχτό για το κοινό το στρατόπεδο «Κανδηλάπτη» τιμήθηκε ο Αγ. Γεώργιος στον Στρατό Ξηράς 

Με θρησκευτικές και εορταστικές εκδηλώσεις, ανοιχτά για το κοινό στρατόπεδα και εκθέσεις – επιδείξεις Οπλικών Συστημάτων και μέσων τίμησε ο Στρατός Ξηράς τον Προστάτη Άγιο του Μεγαλομάρτυρα Γεώργιο, την Κυριακή 23 Απριλίου.

Στην Αλεξανδρούπολη, ο εορτασμός έγινε στο στρατόπεδο «Κανδηλάπτη» παρουσία των τοπικών αρχών αλλά και πολίτες που θέλησαν να δούν και να μάθουν για τα οπλικά συστήματα που διαθέτει Στρατός Ξηράς μας.

Πραγματοποιήθηκε Δοξολογία παρουσία των τοπικών αρχών αλλά και πολιτών που θέλησαν να τιμήσουν τον Άγιο Γεώργιο και τον Στρατό Ξηράς.

Παράλληλες εκδηλώσεις έγιναν και από την 16η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού “Διδυμοτείχου” και τη 50η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία “ΑΨΟΣ” με έδρα το Σουφλί, όπου ήταν ανοιχτά για το κοινό στρατόπεδα και εορταστικές εκδηλώσεις σε Λαγό, Πλάτη, Καβύλη και Σουφλί με ελεύθερη είσοδο.

Συγκεκριμένα τιμήθηκε ο Προστάτης του Στρατού Ξηράς:

Στο στρατόπεδο «ΣΧΗ (ΠΖ) ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ» στο χωριό Λαγός 

Στο στρατόπεδο «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΗ» στο χωριό Καβύλη 

Στο στρατόπεδο «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΥΔΑ» στο χωριό Πλάτη 

Στο Στρατόπεδο «ΜΗΛΙ∆ΩΝΗ» στο Σουφλί. 

Δείτε το βίντεο από την ζωντανή σύνδεση που έκανε το fοcustonevro.gr στον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου στο στρατόπεδο Κανδηλάπτη στην Αλεξανδρούπολη:

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον εορτασμό και την παρουσίαση των οπλικών συστημάτων στο στρατόπεδο Κανδηλάπτη:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email