Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

31 Doors Hotel

Δίνοντας βάση στις ανάγκες και τις επιθυμίες του σύγχρονου ταξιδιώτη, το 31 Doors Hotel σχεδιάστηκε για ταξίδια τόσο επαγγελματικά όσο και αναψυχής.

Ένα υψηλής ποιότητας ξενοδοχείο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, τόσο από άποψη υποδομών αλλά και σχεδιασμού αποτελεί έναν ιδανικό χώρο φιλοξενίας για τους ταξιδιώτες με σύγχρονους εσωτερικούς χώρους και εξαιρετικές εγκαταστάσεις.

Απολαύστε τον ύπνο σας και αφεθείτε στην άνεση που προσφέρουν τα υψηλής ποιότητας κλινοσκεπάσματα και κρεβάτια των δωματίων.

Τα ευρύχωρα μπάνια, οι τεχνολογίες αιχμής και οι προσεγμένες ανέσεις, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα διακριτικής κομψότητας και απόλυτης ηρεμίας. Κάθε δωμάτιο και σουίτα διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό με ιδιαίτερες χρωματικές παλέτες.

Μπορείτε ακόμη να ξεκινήστε κάθε μέρα με εκλεκτές νοστιμιές στην αίθουσα του πρωινού και να απολαύστε ένα δροσιστικό ποτό και την εκπληκτική θέα ή να εξασκείστε τις αθλητικές ικανότητές σας με ένα παιχνίδι τένις.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως το ξενοδοχείο είναι εξοπλισμένο με φυσικά προϊόντα ύπνου COCO-MAT τα οποία μπορεί κάποιος να προμηθευτεί από τον ειδικό εκθεσιακό χώρο.

Με όποιο τρόπο και αν επιλέξετε να περάσετε τις μέρες σας ετοιμαστείτε για μοναδικές στιγμές περιποίησης και χαλάρωσης.