42 αστυνομικοί με 21 οχήματα συνδράμουν στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πυρκαγιάς στη Δαδιά

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Στο επιχειρησιακό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στον κεντρικό Έβρο συνδράμει και η Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, διατίθενται  42 αστυνομικοί και  21 οχήματα, που συνδράμουν ουσιαστικά, στην προληπτική εκκένωση του οικισμού Δαδιάς όπου εξελίσσεται η πυρκαγιά.

“Η Ελληνική Αστυνομία συμμετέχει στον ευρύτερο επιχειρησιακό σχεδιασμό και συνδράμει ενεργά με ανθρώπινο δυναμικό και μέσα, στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε την 21-07-2022 στην δασική περιοχή Δαδιάς Έβρου.

Ειδικότερα, παρέχεται ουσιαστική συνδρομή στις πυροσβεστικές δυνάμεις, που ενεργούν για την κατάσβεση των εστιών φωτιάς, με προληπτική εκκένωση του οικισμού Δαδιάς Έβρου, ενώ παράλληλα, ενεργούν για τη διασφάλιση της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων του οικισμού.

Πιο αναλυτικά, διατίθενται 42 αστυνομικοί και 21 οχήματα, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, που μέχρι στιγμής έχουν προβεί σε προληπτική εκκένωση – απομάκρυνση πάνω από 400 πολιτών από τις οικίες τους.

Οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνεχίζουν να βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για την παροχή συνδρομής και υποστήριξης στο έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων, ενώ ο συντονισμός και η καθοδήγηση των αστυνομικών δυνάμεων πραγματοποιείται, από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.”

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin