Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

6 υποψηφιότητες από την περιφέρεια ΑΜΘ διεκδικούν θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Θα πάρουν μέρος στις προκριματικές εκλογές

«Κλείδωσαν» οι πρώτοι υποψήφιοι για τις προκριματικές εκλογές για την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκλογές είναι προγραμματισμένες να γίνουν στις 14 Απριλίου. Τους πρώτους του υποψηφίους για τη διαδικασία των εσωκομματικών προκριματικών εκλογών, εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ για τις προσεχείς ευρωεκλογές, αναφέρει ότι πρωτοπορεί με τη διαδικασία των προκριματικών εκλογών για την κατάρτιση ενός ευρωψηφοδελτίου που θα φτιαχτεί από την κοινωνία, για την κοινωνία.

Όπως σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «στο πλαίσιο της ριζοσπαστικής ανανέωσης, ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει τους πρώτους υποψηφίους για τις προκριματικές εκλογές της 14ης Απριλίου. Πρόκειται για υποψηφίους, που έχουν ξεχωρίσει για το Ακαδημαϊκό, Επαγγελματικό, αλλά και κοινωνικό τους έργο και που προσδοκούν να βοηθήσουν τη χώρα μας και από μία νέα θέση, ως μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η ανανέωση των προσώπων, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την Ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, το οποίο αποτελεί δέσμευση».

Η πρώτη λίστα με τους υποψηφίους, για τις προκριματικές εκλογές κατάρτισης του ευρωψηφοδέλτιου από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη είναι οι εξής :

Κατσίγιαννη Αγλαΐα ΑΜΘ Διεθνολόγος
Παπαδόπουλος Παύλος ΑΜΘ Ψυχολόγος Ειδικής Αγωγής
Παπανδρέου Θεοδοσία ΑΜΘ Συμβολαιογράφος
Στογιαννίδης Γρηγόρης ΑΜΘ Πρόεδρος Εργαζομένων Καζίνου Θράκης
Τσομπανιάν Άννα ΑΜΘ ΔικηγόροςΧατζηφωτίου Αθανασία ΑΜΘ Επίκουρη Καθηγήτρια στο Ηνωμένο Βασίλειο

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη