Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

87η ΔΕΘ: Υπέρ των πληγέντων σε Θεσσαλία και Έβρο, το 10% των εσόδων από τα εισιτήρια

Υπέρ των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία και τις πυρκαγιές στον Έβρο, θα διατεθεί το 10% των εσόδων από τα εισιτήρια της 87ης ΔΕΘ (9-17/9), με ελάχιστο ποσό τις 100.000 ευρώ, ενώ το πρόγραμμα των Music Events Live, που ξεκινά αύριο και θα πραγματοποιηθεί κανονικά, θα είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που βίωσαν και βιώνουν δραματικές στιγμές. Αυτό επισημαίνει με σημερινή της ανακοίνωση η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo.

«Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας, θα στηρίξει με την πολύτιμη παρουσία του κόσμου που αγαπά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, θεωρώντας χρέος του να σταθεί στο πλευρό τους με τα μέσα που διαθέτει, σε συνεργασία πάντα με τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς, και καλεί όλους να συνδράμουν την πρωτοβουλία του, γεμίζοντας το εκθεσιακό κέντρο και αυξάνοντας το ποσό που θα διατεθεί προς βοήθεια», επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΔΕΘ-Helexpo.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα των συναυλιών της 87ης ΔΕΘ έχει ως εξής: αύριο 11 Σεπτεμβρίου στη σκηνή ανεβαίνει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, και ακολουθούν μέχρι και τις 17/9 οι Θοδωρής Φέρρης και Josephine, αφιέρωμα στην Tina Turner, musical tribute «One Night Of Tina» από το West End του Λονδίνου, Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου, Κώστας Μακεδόνας και Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Πέτρος Ιακωβίδης και Ήβη Αδάμου. Το κοινό μπορεί να παρακολουθεί τις συναυλίες δωρεάν, μόνο με το εισιτήριο εισόδου στην 87η ΔΕΘ, όπως σημειώνει η ΔΕΘ-Helexpo.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη