Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Κίκων Τours-Ταξιδέψτε άφοβα!

Φέτος το καλοκαίρι μένουμε Ελλάδα αλλά μένουμε και ασφαλείς .

Η Ελλάδα έχει απίστευτες ομορφιές και αν σκέφτεστε και εσείς λοιπόν  να  περάσετε τον χρόνο σας  σε γνωστούς  ή άγνωστους  προορισμούς , να δοκιμάσετε νέες γεύσεις και να θαυμάσετε από κοντά τα αξιοθέατα τότε είστε στο κατάλληλο μέρος.

Ταξιδέψτε με το ΚΙΚΩΝ TOURS  και ζήστε μια εμπειρία από αξέχαστες αναμνήσεις και στιγμές που θα σας προσφέρουν οι Προορισμοί της Ελλάδας.

Το Ταξιδιωτικό Πρακτορείο ΚΙΚΩΝ TOURS σας προσφέρει ολοκληρωτικά πακέτα διακοπών σε Ελληνικούς  προορισμούς όπως είναι :

  • ΖΑΚΥΝΘΟΣ
  • ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  • ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
  • ΛΕΣΒΟΣ
  • ΚΕΑ-ΚΥΘΝΟΣ
  • Και φυσικά σε ΛΗΜΝΟ και ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Μαζί  θα ανακαλύψετε καλοκαιρινούς προορισμούς για να τους απολαύσετε με την παρέα σας ή την οικογένεια σας σε μια υπέροχη οικονομική εκδρομή με διαφορετικό τρόπο επίσκεψης.

Το ΚΙΚΩΝ TOURS είναι μια οργανωμένη εταιρία με υψηλή ποιότητα ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εκπαιδευμένο προσωπικό και με σωστές επιλογές συνεργατών. Επίσης προσφέρει ασφάλεια και εμπιστοσύνη στα ταξίδια τους, γιατί σε ποιόν δεν αρέσει να ταξιδεύει;! Και εφόσον μπορούμε να απολαύσουμε ένα ταξίδι γιατί να μην είναι με ασφάλεια και αισιοδοξία.

Άλλωστε καλοκαίρι και Ελλάδα πάνε πάντα μαζί!!

Υπευθύνοι Γραφείου,

 Αντώνης και Γιώργος Παντίρης

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 25510- 88270

Facebook : Κίκων Tours

site: www.kikontours.gr

E-mail[email protected]

Eλ.Βενιζέλου 68-Αλεξανδρούπολη

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη