Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

«Σκούπα» της αστυνομίας σε τρείς νομούς της ΑΜΘ για ναρκωτικά

Σε τρείς νομούς της Περιφέρειας ΑΜΘ βρέθηκαν μετά από ελέγχους ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και δενδρύλλια. Συγκεκριμένα το Αστυνομικό Δελτίο ήταν πλούσιο από υποθέσεις ναρκωτικών. Αναλυτικά:

Συνελήφθη την Τετάρτη το πρωί στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής ένας ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 2 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους  80 εκατοστών, 1 συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 7,5 γραμμαρίων, 1 πλαστικό δοχείο με υγρό λίπασμα φυτών και 3 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Συνελήφθησαν την Τετάρτη το βράδυ στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης τρεις ημεδαποί, διότι εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να κατέχουν τρεις (3) νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη την Τετάρτη  το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας ένας ημεδαπός, διότι κατείχε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 17,8 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη