Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Evrofarma Bites : Μια μοναδική  εμπειρία γευσιγνωσίας με τα εξαιρετικά προϊόντα της ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ΑΒΕΕ, στη Διεθνή Έκθεση Αλεξανδρούπολης

Στο πλαίσιο της ALEXPO 2023 η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ΑΒΕΕ κάνοντας αισθητή την παρουσία της με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, φιλοξένησε τους επισκέπτες της έκθεσης και τους έδωσε τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα προϊόντα της.

Για πρώτη φορά φέτος στην φετινή έκθεση η ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ήρθε πιο κοντά και στους επαγγελματίες της εστίασης, αξιοποιώντας την θεματική ενότητα της ALEXPO Beyond, παρουσιάζοντας τα Evrofarma Βites, με στόχο την ανάδειξη των προϊόντων της στο χώρο της εστίασης.

Ο κ. Χρήστος Παπαζηλάκης επισήμανε την αξία της ποιοτικής πρώτης ύλης σε συνδυασμό με την εντοπιότητα, και την ευθύνη της εταιρείας να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα γάλακτος , έχοντας τον απόλυτο έλεγχο των πρώτων υλών που προκύπτει από την καθετοποιημένη παραγωγή.  

Η  μοναδικότητα και οι ιδιαιτερότητες των προϊόντων εκφράστηκαν με τον καλύτερο τρόπο μέσα από τις δημιουργικές γαστρονομικές προτάσεις από τη σεφ Ευτυχία Χαρμανίδου, η οποία επιμελήθηκε το μενού.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γευστικούς συνδυασμούς με φέτα, τελεμέ, κατσικίσιο και ημίσκληρο τυρί αλλά και το εξαιρετικό γιαούρτι σε μια μους γιαουρτιού με λεμόνι, συνοδεία επιλεγμένων τοπικών κρασιών.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη