Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Η Ελένη Νακοπούλου, η πρόεδρος της κοινότητας Ορεστιάδας δεν θα κρατά την αντιμισθία της για την ίδια, αλλά θα την δωρίζει για να βοηθήσει συλλόγους, σωματεία και ομάδες

Είναι από εκείνες τις “ειδήσεις” που όταν έρχονται στο φως της δημοσιότητας σε κάνουν να σκεφτείς, πως ακόμη υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσα μας που λειτουργούν διαφορετικά και που ενεργούν με τέτοιο τρόπο που σε κάνουν να πιστεύεις, ότι ναι στην αυτοδιοίκηση δεν μπαίνουν όλοι, γιατί αποσκοπούν κάπου. Είναι από εκείνες τις λιγοστές περιπτώσεις, που έρχονται να προστεθούν στην προσφορά και στο κοινό καλό μέσα από την ενασχόληση με την πολιτική.

Ο λόγος για την πρόεδρο της κοινότητας Ορεστιάδας την κυρία Ελένη Νακοπούλου, η οποία προχώρησε σε μία πρωτοβουλία απ’ αυτές που δύσκολα παίρνει κανείς. Η κυρία Ελένη Νακοπούλου αποφάσισε λίγες μέρες, μετά την ανάληψη των καθηκόντων της στο δήμο Ορεστιάδας, μέρος της αντιμισθίας της να το δωρίζει κάθε μήνα σε συλλόγους, σωματεία και αθλητικές ομάδες, προκειμένου να ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια που καταβάλλουν και το έργο που επιτελούν.

Πρόκειται για μια απόφαση που μόλις μαθεύτηκε, χαροποίησε ιδιαίτερα και απέσπασε τα πιο θετικά σχόλια των δημοτών για μία πρωτοβουλία, που δείχνει το πραγματικό ενδιαφέρον της προέδρου για τους συλλόγους της περιοχής και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, θεωρώντας, πως μέσα από την θέση που κατέλαβε, ότι μπορεί να βοηθήσει προς σε αυτήν την κατεύθυνση με την ίδια να λέει, πως θα πιέσει και άλλους να κάνουν κάτι παρόμοιο, όπως αντιδημάρχους και αντιπεριφερειάρχες, γιατί οι περισσότεροι κατά καιρούς νοιάζονται μόνο για την καρέκλα και το χρήμα!

Άλλωστε είναι γνωστό, πως η κυρία Ελένη Νακοπούλου δεν είναι η πρώτη φορά που στηρίζει εμπράκτως ομάδες. Μέσα από την εργασία της, ως φυσικοθεραπεύτρια έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της δωρεάν όπου χρειάζεται, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι πολλές φορές έχει προχωρήσει και σε χορηγίες σε αθλητικά σωματεία.

Μάλιστα αυτές τις ημέρες προτίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να χαρίσει για δεύτερη φορά 30 ελληνικές σημαίες, όσες δηλαδή είναι και οι τοπικές κοινότητες του δήμου, ώστε να αντικατασταθούν με καινούργιες στο χωράφι, που βρίσκεται κοντά στο ΚΥΤ Φυλακίου.

Υπενθυμίζεται, πως η κυρία Ελένη Νακοπούλου ήταν υποστηρίκτρια στις τελευταίες εθνικές εκλογές του κόμματος “Κίνημα 2021”, υπερασπιζόμενη όπως έλεγε, την νομιμότητα που θα μπορούσε να φέρει στην χώρα το κόμμα της.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη