Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

“Τo χρονικό ενός εφήμερου έρωτα” στον Φλοίσβο

Η  κομεντί  “ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΕΦΗΜΕΡΟΥ ΕΡΩΤΑ” θα προβληθεί την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024 και μέχρι και την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 στον θερινό δημοτικό κινηματογράφο ΦΛΟΙΣΒΟΣ  στις 22:00.

“ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΕΦΗΜΕΡΟΥ ΕΡΩΤΑ”

 Η Σαρλότ και ο Σιμόν γνωρίζονται σε ένα σπίτι φίλων. Αποφασίζουν να βγουν ένα ραντεβού και ξεκινούν μια σχέση. Αρέσουν πολύ ο ένας στον άλλον και μαζί περνούν φανταστικά, σχεδόν σαν δυο παιδιά που γνωρίζουν την ανθρώπινη επαφή από την αρχή, σε μια ξέγνοιαστη, ελεύθερη σχέση που δεν έχει όρια αλλά ούτε και δεσμεύσεις. H Σαρλότ είναι πιο συνειδητοποιημένη, ο Σιμόν πιο ντροπαλός, ταιριάζουν όμως και στο κρεβάτι και στην καθημερινότητά τους και μαζί νιώθουν έτοιμοι να εξερευνήσουν και νέα πεδία σεξουαλικής επαφής με τρίτους. Όπως περιγράφει μια από τις υποψήφιες γνωριμίες του ζευγαριού «μου άρεσε πολύ που γράφατε ότι σας αρέσει και να μιλάτε και να κάνετε έρωτα». Η ίδια, ο τρίτος άνθρωπος, μαθαίνει μόλις τώρα, εμείς το γνωρίζουμε από την αρχή, πως η σχέση της Σαρλότ και του Σιμόν είναι αυτή μιας ελεύθερης μητέρας και ενός παντρεμένου πατέρα.

 Αισθησιακή χωρίς να δείχνει πολλά, ρομαντική χωρίς να κατρακυλά σε κλισέ, αστεία αλλά και σοβαρή, η ταινία είναι ένα love story, ανάλαφρο, γλυκόπικρο και ταυτόχρονα μια διαλογική διερεύνηση των αναπάντεχων διαδρομών της ερωτικής επιθυμίας.

   Γαλλία, 2022, Έγχρωμο

  •  Σκηνοθεσία: Εμανουέλ Μουρέ
  •  Σενάριο: Εμανουέλ Μουρέ, Πιερ Γκιρόντ
  •  Πρωταγωνιστούν: Σαντρίν Κιμπερλέν, Βενσάν Μακέν
  •  Διάρκεια: 100 λεπτά
  •  Τρέιλερ
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη